oktober 24, 2020

Skomager som kan se på mine sko

Hejsa alle sammen !

Det er nu lige ved at være sommer og jeg har de her gamle sko støvler af læder som jeg synes er så trendy og cool at jeg lige vil have dem fixet lidt op inden sommeren. Jeg tænker måske at få syet ny læder tråd i og under alle omstændigheder skal der laves noget med lakken, der skal vel sko sværte på eller hvad det hedder.

Det er noget som jeg kommer til at se hammer hammer skarp ud i kan jeg godt lige hilse jer og sige 🙂 Så det er bare med at finde en meget dygtig Skomager i Valby som kan tage sig kærligt af dem. Jeg tænker at jeg også lige vil have nogle flotte nye læder snører i så de kan se fresh ud og måske i en rødlig farve som vil se godt ud til den sorte støvle 🙂

Kan i ha en god dag
Skomageriet

Gl. Køge Landevej 55

2500 Valby

Tlf. 36 45 45 73