september 18, 2021

Skal bruge noget udlejning af hoppeborge til en vejfest

Vi skal holde vejfest, og jeg skal finde en hoppeborg, hvorfor jeg leder efter et sted, der beskæftiger sig med udlejning af hoppeborge, da det virkelig ville være nice, hvis der er nogle, der kendte sådan et sted. Det er lidt svært for mig, det her. Det skal nok blive godt, og jeg er sikker på, at børnene elsker det, når det endelig bliver relevant. Det kommer til at foregå i Randers.

Jeg er lige nu til et møde i Viborg, og det er rigtig fint, synes jeg. Jeg kan rigtig godt lide det, og det er jo bare herligt. Nå, men sådan er der så meget. Det gik godt til det møde der, og nu leder vi efter noget, som vi kan spise, for vi er rigtig sultne, og det er jo dejligt, hvis jeg kan finde noget. Ellers vil jeg skynde mig at gå en tur! Vi ses.