oktober 1, 2020

Skal have bestilt noget nyt drivhusglas

Jeg har sådan på fornemmelsen, at det er ved at være tid til, at jeg bestiller noget drivhuglas, for det er nemlig sådan, at det er forår, og så er det jo på tide at man får fikset drivhuset, så det kan generere noget varme, og der kan komme nogle dejlige agurker, som jeg jo holder så meget af, som I jo nok ved, hehe. Det er sådan det er. Jeg elsker hjemmedyrkede agurker, for de smager simpelthen så søde. Det er nærmest ligesom frugt, kan jeg godt sige jer. Men det ved I jo måske nok i forvejen eller noget.

Vil lige købe mig nogle chips henne hos kiosken, for jeg er godt nok en sulten herre efterhånden, og det er jo ikke så godt, hvis jeg ikke får stillet min sult, vel? Sådan er det. Men nok om mig – har I det godt? Bare svar nede i artiklen eller noget.