oktober 23, 2021

Kunne ikke finde noget trægulvolie

Jeg har ledt hele byen rundt, men altså, jeg har simpelthen ikke været i stand til at finde et sted, hvor de havde det, som jeg skulle bruge. Nemlig trægulvolie, men heldigvis fandt jeg noget her, og det er jeg godt nok glad for, for jeg skal snart flytte, og jeg skal selv sætte lejligheden i stand, hvorfor jeg bliver nødt til at gøre det på den her måde.

Ellers går det rigtig godt lige for tiden, og jeg går egentlig bare og hygger mig med de ting, som jeg allerbedst kan lide, og det er jo helt fint, når nu jeg kan det. Jeg får lavet lidt musik, og det er jeg helt vildt glad for, for det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan komme til det, ikke? Men altså, eller så vil jeg da sige, at I skal huske at nyde jeres liv, imens I har det. Hej.