december 5, 2020

København kalder den lærefrasignemme gulvlægger

Vinteren er til at have med at gøre i år – eller hvad synes I?

Jeg plejer ikke at nyde årstiden, det er råt, det er blæsende, det er koldt. Og ikke den fjerneste tiltro til at foråret nogensinde kommer til København igen. Men i år virker det som om at klimaet er til at have med at gøre. Jeg har endnu ikke fået forfrysninger i hverken fingre eller  tæer.. og det er et godt tegn på at foråret kommer..

Jeg sidder nede på Nordhavnen! Og venter på en af lærerne fra skolen. Han har lovet mig en kop varm chokolade, hvis jeg ville høre lidt på ham om uddannelsesmuligheder og lærepladser.. det er fristende med en kop varm kakao, når alternativet er forfrysninger og løbe næse.

Jeg havde overvejet at blive håndværker, men på en dag som i dag bliver man også klogere for så VED man, at det er bedste at kunne arbejde indendøre.. min fætter gør det som gulvlægger, et godt job, siger han.

Ham her hygger sig sikkert også indendøre:

A-Z Gulve ApS
Gunløgsgade 35, kld.
2300 København S.
Tlf. 32 57 25 84
Mail: azgulve@azgulve.dk

Det er godt og varmt indendøre! Lidt ligesom kakaoen idag også er det. Ikke så dumt eller hva?

Mvh Jesper, Østerbro