oktober 24, 2020

Jeg søger hjælp til bogføring

Hej på bloggen.

Mit første indlæg handler beskedent om at jeg gerne vil ha’ hjælp. Jeg er nemlig løbet sur i mit firmas regnskab, så jeg har brug for et par kvikke hænder og et hoved, der er skruet rigtigt på. Jeg søger med andre ord en person, der tør kaste sig ud i et vikariat med mit firmas bogføring – her i København.

Er det lige noget for dig?

Hvis det er tilfældet, så tøv ikke for længe, men skriv et svar til dette indlæg. Fortæl kort og godt om, hvem du er, hvorfor du kan lide bogføring – og ikke mindst, hvorfor du mener at jeg skal ansætte dig. Alle der besvarer dette indlæg vil blive ringet op og så tager vi den derfra. Jeg vil så be’ jer sende et billede (eller 2) og jeres CV til mit firmas email adresse, som I selvfølgelig får oplyst.

Jeg ser frem til mange gode besvarelser. Sagde jeg at det hastede?

Mvh Bente J. Egertræt, Bogholder