december 5, 2020

Har fået foretaget hulmursisolering

Hej alle. Jeg er rigtig glad for tiden, for jeg har fået ordnet den hulmursisolering, som jeg har gået og ventet på i virkelig lang tid, og det er jeg simpelthen så glad for, kan jeg vist roligt sige jer. Det er sådan, at jeg er igang med at gøre lidt op med alle de ting, som jeg ikke har nået her på det sidste. Så jeg har lidt travlt for tiden, og det er jo meget spændende, skal jeg sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert.

Nå, men altså, jeg håber da, at I har det godt. For det har jeg selv. Jeg har det faktisk rigtig godt, selvom jeg har det lidt travlt – men jeg stresser ikke, for jeg nyder virkelig at haven oget imellem hænderne, kan jeg vist godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Hav det rigtig godt, til vi ses igen, venner.