juli 12, 2020

Et rask lån så jeg kan købe mig nogle bøger

Jeg mangler bøger i skolen, så jeg har taget mig et rask lån, så jeg kan få købt dem. Det skal nok blive godt, når jeg begynder at kunne følge med, for det er altså rigtig, rigtig godt, når man følger med i skolen. Det har jeg altid fået at vide i hvert fald, og det er jo ganske fantastisk. Jeg har ikke kunne følge med, fordi jeg ikke har haft råd til bøgerne, og det er lidt ærgeligt, men jeg kan jo altid læse op igen, og det har jeg også tænkt mig, at jeg vil gøre.

Nå, jeg håber virkelig, at I har det rigtig godt, for jeg har det virkelig godt for tiden. Jeg har fået mig en sød kæreste, som jeg er helt vildt glad for, og jeg elsker at have hende. Vi har snakket om, at vi måske skal flytte sammen, men nu må vi se, hvad der sker. Håber, at det kommer til at lykkes.