juni 4, 2020

Et godt sted at opmagasinere?

Hej alle sammen,

Hvordan går det med jer alle herinde på forumet ? Jeg håber det går jer alle super godt -det er jo noget tid siden jeg har skrevet noget herinde så i har nok savnet mig, har i ikke haha

Nå men jeg står og skal flytte men der går noget tid inden jeg får nøglen til den nye lejlighed og jeg skal være ude nu her af den gamle jeg bor i nu så jeg står og skal bruge et sted at opmagasinere – er der nogen her som kan anbefale et sted eller to ?

Det skal være en opmagasineringen  i Århus for så kan jeg nemt hente tingene igen 🙂

Det bliver super fedt at flytte i en ny lejlighed, den er mega flot og lys indvendig så sommer; du kan bare komme an!

Nu skal jeg lige have ringet til en veninde så hun kan hente nogle kasser i hendes bil.

Hej hej.