juni 4, 2020

Eksamen overstået med et stort 10-tal

Jeg er så glad lige nu, for jeg har lige været til eksamen, og det gik simpelthen udover alle forventninger, kan jeg godt lige sige jer. Jeg fik et 10-tal, og det er altså helt vildt, for jeg havde slet ikke regnet med det – men gør man nogensinde det? Jeg følte ikke selv, at jeg var rigtig god til stoffet, men altså, jeg er simpelthen så lykkelig nu. Det pynter godt på mit snit, og det er jeg glad for.

Ellers skal jeg bare slappe af og nyde min ferie sammen med et par gode venner. Det eneste jeg skal er, at jeg skal til Mallorca, og så skal jeg ellers til kiropraktor på et tidspunkt, men det er vist først i august, så der er jo lang tid til. Og det er heller ikke ligefrem den største stressfaktor, at skulle det, hehe.

Vi ses snart herinde igen, det lover jeg.