juni 4, 2020

Det ville klæde den nye lejlighed med linoleumsgulv

 

Jeg synes virkelig, at det ville være pænt, hvis vi fik et nyt gulv i vores lejlighed. Vi er nemlig flyttet til Næstved, som ligger på Sjælland, hvis du ikke lige havde fanget den. Nå, men det gulv, som jeg godt kunne tænke mig, er et linoleumsgulv, og det er enormt flot, sådan et gulv. Det er noget, som jeg altid gerne har ville have, men altså, man kan ikke altid få det, som man gerne vil have, og det er jo lidt ærgerligt, men det er dog sådan, at jeg er ved at spare sammen til at få det lagt, og jeg glæder mig til det. Det er en ting. En anden ting, er at jeg snart skal ud at rejse, og der skal jeg også have lidt penge. Så det skal jo nok blive rigtig, rigtig godt, når det bliver en realitet. Nå, jeg skal vaske, så jeg vil smutte igen.