juni 4, 2020

Akupunktur her i Odense

Hej folks. Håber I har det rigtig godt, og I får nydt det gode vejr for fulde skrue.

Vennerne er jeg er rigtig kommet igang med at spille en masse beach volley igen i år, og det er nemlig bare det sjoveste der findes. Desværre er jeg ikke helt vild med at spille for meget volley, for jeg render nemlig rundt med en halv dårlig ryg. Det er ikke noget jeg har været til lægen med det, for jeg er sikker på det ikke er noget alvorligt. Jeg kunne godt tænke mig at komme til akupunktur i Odense, læs mere her, og se om de ikke kan gøre noget ved det. Jeg foretrækker i hvert fald hel klart sådan en form for behandling, fremfor nogle smertespillende piller fra lægen. Jeg er ikke ret meget for at tage medicin, så hvis der findes en mere naturlig måde at få det ordnet på, så er det hel klart at foretrække.

Hvis der er nogen af jer derude, som ved noget omkring akupunktur og kan gide nogle gode råd eller sådan noget, så vil jeg gerne høre fra jer i mit kommentarfelt. Ses! Og på forhånd tak.