Så fik man lavet lidt tømrerarbejde

Jeg har lige fået fixet sådan, at der kommer en tømrer og foretager noget tømrerarbejde her i Djursland, for det er noget, som jeg har haft overvejet i lang tid, om det ikke var en god idé. Men altså, det er sådan, at det er min garage, der skal “pimpes” lidt, og det bliver bare rigtig godt, skulle jeg hilse at sige. Jeg glæder mig i hvert fald til at det er færdigt. Det kan jeg godt sige jer.

Nå, men jeg vil lige gå ud i køkkenet lidt, for jeg er godt nok sulten, og jeg skal altså have noget at spise, ellers bliver jeg sindssyg. Det er nemlig sådan, at jeg ikke har spist i lang tid, og jeg er meget sulten, kan jeg godt lige sige jer.

Ellers går det godt, og jeg er utroligt glad for tiden, for jeg har mødt en sød pige, som jeg har tænkt mig at invitere på date.