Det nytter ikke at skifte kærester hvert andet minut – find den rette

Mange er frustrerede over deres kærester

Vi snakkede med Lars Hansen fra datingpilot.dk, som forklarer hvorfor mange er frustrerede over deres kærester og her er hvad vi kom frem til.

Der findes mange par rundt om i verden, der ikke altid har det perfekt i deres forhold og som føler sig lykkelige med deres kærester. Dog skal man ikke fortvivle så snart man rammer en forhindring i ens forhold, det er ærligheden og trygheden, der gør at man er gode kærester, derfor bør der også være plads til at man som voksne mennesker kan snakke om de ting, der giver én problemer i hverdagen. Det nytter ikke, at man ofte føler sig frustreret over sin kæreste, hvis man har muligheden for at ændre dette.

Som regel er der meget få problemer, man som kærester ikke kan løse i fællesskab, derfor bør man ikke blot forkaste hele forholdet ved det første vejbump. Det er oftest de mange små daglige forhindringer, der gør at man bliver stærkere som par og derfor får mere ud af hinanden som kærester. Man skal derfor også huske på, og fokusere, på de gode ting, der er ved ens parforhold, da der jo som regel har været en god grund til, at man fandt sammen fra starten af, derfor må man tænke over de kvaliteter man har sammen som gode kærester.

Derfor ender nogen med at have mange kærester gennem livet

Da hver enkel person er individuel kan man naturligvis ikke give et fuldt ud funktionelt svar på store trivielle spørgsmål. Spørgsmål som, hvorfor nogle mennesker ikke kan finde sig til rette med én partner, men ofte ender med at have mange kærester gennem livet. Dog er der nogle gængse ting, der oftest går igen når man går ind og piller et brud fra hinanden, disse ting kan f.eks. være at man har følt at ens kærester har forsøgt at lave om på én, at man ikke har kunnet være sig selv, eller at man efter noget tid ikke har følt sig værdsat og bekræftet af sin partner. Disse er blot nogle af de grunde, som langt de fleste bruger når de går fra en kæreste, dog kan tid, savn og lyst til at ses i både hverdage og weekender være problemer.

Sådan finder man ud af, hvilke kærester man ønsker at blive

Er man i et forhold, hvor det føles lidt som om alting i hverdagen er sat på standby, og man begynder at overveje mulighederne for at finde sammen med andre, kan man som par sætte sig ned og tage en dyb og alvorlig snak om tingene. Man kan lave en kontrakt på, hvilke forandringer der skal til i hverdagen, for at man kan være de kærester, man ønsker at være. Denne kontrakt kan indeholde emner så simple som, hvem der tager opvasken hvornår, hvor ofte man som kærester skal tage på dates i det offentlige, eller om man skal indføre specielle fejringer af måneds-, og årsdage. Alle disse små ting er med til at få et forhold, der er stagneret lidt, op og køre igen så begge parter får dét ud af forholdet som de ønsker.