Kursuscenter i naturskønne omgivelser

Leder du efter et fredfyldt sted at holde dit næste kursus? Et kursuscenter, der ligger tæt på naturen, og hvor det måske endda er nemt at bruge den til dit kursus? Og skal dette sted ligge i nærheden af Århus? Så er det en god ide, at du kigger nærmere på Kysthotellet på Djursland. Det ligger meget flot omgivet af skov og tæt på fjorden. Alle værelserne har derfor en fantastisk udsigt mod skoven, og der er nogle gode udearealer. Læs mere her http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/kurser-seminarer/

Hvis du skal bruge naturen på den ene eller anden måde i dit kursus, er der gode muligheder for det. Det kan være, at I skal lave jeres egne kryddersnaps, så kan I nemt finde urter i skoven, som I kan bruge. Det kan også være, at det er et kursus med fokus på middelalderen. Så kan I finde nogle af de lægende urter, som de brugte, i skovbunden.

Der er også god mulighed for, at I kan komme ud og slappe af ude i naturen. Hvis I har siddet med nogle meget teoretiske ting hele dagen, kan det være rart, at I går en tur. Det er både med til at give mere energi, og at I kan få luftet hovederne lidt. Derudover er det en god mulighed for jer for at få talt lidt sammen på kryds og tværs. Man taler ofte godt sammen, når man går.

Mulighed for masser af oplevelser i nærheden af kursuscenter

Udover den smukke natur ligger der også en lang række attraktioner i nærheden af kursuscenteret. Det kan igen være med til at give et tiltrængt afbræk i et meget teoretisk kursus, eller det kan være, at der er noget af det, som du kan bruge som en del af dit kursus.

Der ligger for eksempel mange dyreparker i nærheden. Det kan være en sjov og anderledes oplevelse at se dem. Hvis I gerne vil noget helt anden end det tørre og teoretiske kursus, kan I tage i Djurs Sommerland. Men der handler det om virkelig at kende de mennesker, som du har inviteret og vide, om de vil synes, at det er sjovt.

Der er også gode muligheder for at komme tæt på vandet og dyrelivet der. Det kan I både gøre, når I tager i Kattegatcenteret. Det kan dog også være, når I låner waders og net og går ned til fjorden for at se, hvad I kan fange sammen. Det kan være en hyggelig og sjov måde at være sammen på i et par timer.

Plads til alle på stort kursuscenter

Har du brug for at kunne invitere mange mennesker til dit kursus, er Kysthotellet også en rigtig god mulighed for dig. Der er 160 værelser, så der er gode muligheder for, at du kan invitere mange med. Det kan være, at der er flere afdelinger i virksomheden, som I har brug for at sende på kursus i en uge. Så kan I leje hele hotellet og få det gjort.

På hotellet har de masser af lokaler, som I kan bruge. De har selvfølgelig nogle store lokaler, hvor I kan være alle sammen. Derudover har de også nogle mindre lokaler, hvor I kan mødes i mindre grupper. Det kan være, at I har brug for at afdelingerne kan modtage undervisning hver for sig, da der er noget undervisning, der kun er relevant for dem. Det kan også være, at I tilbyder forskellige hold, og deltagerne så kan vælge sig på de hold, som de synes bedst om. Lige meget hvad er det en god mulighed for jer for at få så mange lokaler, som I har brug for.