Kontorrengøring – endelig har jeg skaffet det

Jeg har mit eget kontor, men jeg har rigtig meget arbejde, så jeg nyder virkelig min fritid – ikke fordi, at jeg ikke kan lide mit arbejde, slet ikke, men det er mere fordi, at jeg så har tid til at være sammen med familien, og derfor vil jeg også gerne minimere de mere praktiske ting ved at være selvstændigt erhvervsdrivende med eget kontor. Det er en ting, som er helt sikkert. Jeg har kontor i Århus, og jeg har kontorrengøring, fordi at jeg ikke vil bruge tid på at gøre rent, for så kan jeg fokusere på de ting, som jeg holder lidt mere af. Det giver da meget god mening, gør det ikke det?

Tror jeg vil gå mig en tur nu her, for selvom det er meget koldt udenfor, så trænger jeg virkelig til noget frisk luft, og det er noget, som jeg virkelig gerne vil have. Det er nu jeg gør det – og så ses vi.