Jeg kørte lige forbi en bedemand

Ja, hej allesammen – og velkommen her til bloggen. Jeg kørte forbi en bedemand i Grenå tidligere, og det fik mig til at tænkt på, hvornår mon min egen familie får brug for sådan en, når jeg engang skal lægges i kisten. Det er ikke en rar tanke, men jeg ved dog, at jeg har fået en masse ud af livet her på jorden allerede, så mon ikke, at jeg ligger og smiler, når jeg engang selv skal lægges i kisten? Det ved man jo ikke, men jeg synes selv, at jeg lever for at få det fulde ud af mit liv. Det er rigtig dejligt, og jeg er helt vildt glad for min tilværelse.

Ellers vil jeg ønske jer en rigtig god dag – og jeg vil håbe, at det her har inspireret jer til at nyde livet, så I også smiler, når I engang lægges i jorden.

 

Bedemand Søren Rønde Hansen

Markedsgade 49

Grenaa 8500

Tlf. 86 30 02 77