Halloween Kostumer

Halloween er importeret tradition fra den amerikanske kultur. I dag praktiseres Halloween med at børn og voksne klæder sig ud – uhyggeligt. Så går man rundt og banker på døre og beder om slik eller ballade. Så det er en uhyggelig hyggelig fest for både voksne og børn. Til halloween skal man have udklædningstøj, en kostume – og det skal helst give et gys. Kostumer og gys til Halloween er bare et must. Du kan selv vælge at udklæde dig, således at du bliver helt ugenkendelig eller noget hvor du stadig kan genkendes – de fleste unge vælger virkelige gyser kostumer, hvor de også er ugenkendelige. De yngre halloween fejrer de vælger mindre gyselige kostumer – og det bedste ved halloween er, at man selv sætter grænsen.

3902739022_5d11084814_b

Hvis man virkelig ønsker at skræmme og være uhyggelig så skal man også klæde sig ordentlig og have alle tilbehør med – også makeup skal være helt rigtigt gyser.

Hvis du også vil være lidt frækt, kan du vælge en Zombie sygeplejerske kostume med blod drypper. Det er gyser, men det lægger også op til noget mere senere på aftenen – og det skal der være plads til også, når det er halloween.

 

De uhyggeligste kostumer

 

Du kan også vælge at klæde dig virkelig uhyggelig ud med Zombie skoledreng kostume eller djævle kostume. Der er egentlig ingen grænse for, hvor uhyggelig man kan være. Men det er vigtigt at huske, hvis man ønsker at være uhyggelig, at man så går all in. Altså også husker den helt rigtige makeup – du kan finde inspirations til, hvordan makeup skal være, på hjemmesiden, hvor du skal købe kostume.

 

Den helt klassiske halloween kostume er nok hekse kostume. Den kan fås i forskellige varianter. Du kan vælge hekse kostume med lang nederdel, og du kan vælge med kort nederdel. Hekse kostume med kort nederdel kan også være forførende og fræk som en rigtig heks. Eller hvad med vampyrprinssesse kostume?  Hvis du gerne vil være en forførende mand, der forførende de farlige hekse og vampyrer, skal du måske overveje Fantomet kostume?

 

Det er kun dig, der sætter grænser. Din fantasi skal fantasere om det uhyggelige hyggelige også skal du ellers i gang med at finde kostume og tilbehør.

 

Du kan også finde kostumer til de helt små, der gerne vil være med på trenden. De ser så søde ud i de små uhyggelige kostumer, med deres babyface.