Flexleasing giver dig råd til din drømmebil

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er super dyrt at købe bil i Danmark. Danmark er et af de lande i hele verden, som har de største afgifter på biler, og derfor bliver det bare rigtig dyrt når man skal købe en bil som skal indregistreres som dansk. Der er en indregistreringsafgift på ca. 180% af bilens pris, når den skal registreres til at være en dansk bil. Hvis man lægger 180% af en bils pris, oveni prisen, så får man lyn hurtigt at gøre med en meget dyr bil, som man på ingen måder kan finde råd til.

audi-a6-2015-black-car-release-date-reviews

Flexleasing er en lidt ny finansieringsmulighed indenfor nye biler. Man lader et firma købe den bil man drømmer om, de kan eksempelvis købe den uden afgifter i Tyskland, og så leaser man bilen af dette firma. I stedet for at skulle betale en engangsudgift på 180% af bilens pris for at få den indregistreret, så betaler man i stedet en månedlig rate af bilens pris. Dette resulterer i en meget billigere samlet pris på bilen. Det kan være lidt svært lige at forstå hvordan det fungerer, og du kan læse meget mere om flexleasing her.

 

Køb bilen i Tyskland og benyt flexleasing til finansiering

Det er egentligt ret simpelt, man får et firma til at købe den bil man drømmer om i Tyskland, og så leaser man bilen af firmaet. Der er en hel del fordele ved køb af bil i Tyskland, man kan eksempelvis finde et meget større udvalg af de biler man interesserer sig for. Man kan finde meget større modeller, og til meget billigere priser.

 

Ud over det kæmpe store udvalg af biler, så får man også muligheden for at spare en masse penge. Der er ikke særlig mange afgifter på biler i Tyskland, og derfor er indkøbsprisen slet ikke lige så høj som den ellers ville have været i Danmark. Hvis man foretager køb af bil i Tyskland, vil den samlede værdi ikke være så stor, og derfor vil man spare en masse penge på de afgifter man skal betale i forbindelse med flexleasing.

 

Flexleasing får drømmen til at gå i opfyldelse

Der er nok rigtig mange der går rundt med en drøm om, at køre rundt i en rigtig lækker og dyr bil, men som aldrig ville få råd til det. Med flexleasing kan dette nu lade sig gøre. Jo længere tid man leaser bilen, jo billigere bliver det. Bilen vil måske være lidt dyr at køre rundt i, de første måneder, men efter lidt tid vil den månedlige ydelse falde, og man vil derfor spare flere penge. Hvis man vælger at flexlease en bil, skal man regne de samlede omkostninger ud over den periode som man har tænkt sig at lease bilen. Man skal huske på, at jo længere tid man har bilen, jo billigere vil den samlede omkostning være. Derfor er det mest økonomisk at lease bilen i en periode over lang tid, altså i flere år.