Fik ringet til VVS døgnvagt i går

Jeg fik ringet til en VVS døgnvagt i går her i Hvidovre, og det gjorde jeg simpelthen fordi, at jeg fik akut brug for en VVS’er da min varmevandsbeholder begyndte at lække vand, og det var jo ikke for fedt, hvis jeg skal være helt ærlig. Det skal jeg jo herinde, men altså, det var ikke for fedt. Han kom dog hurtigt og var rigtig flink, så det var jo godt. Jeg vil faktisk sige, at han var en rigtig mand, ham VVS’eren, der kom. Og det er jo for fedt, for det er sådan jeg synes at håndværkere skal være, hehe.

Nu vil jeg cyjke mig en tur, for jeg skal hente ungerne, og det bliver da rigtig hyggeligt, kan jeg vist godt sige jer. Det er noget, som jeg glæder mig rigtig meget til. Og så vil jeg ellers bare smutte igen, for det er også noget, som jeg virkelig elsker! Hej så længe.